Wij denken graag met u mee

Inkopen van caravans

Heeft u er wel eens over nagedacht om uw huidige caravan te verkopen? Wellicht bent u op zoek naar een geschikte koper voor uw caravan. Het vinden van de juiste koper kan vaak lang duren en geeft veel frustratie. Gelukkig nemen wij dat graag uit handen! Wist u  dat wij in 95% van de gevallen een hogere prijs terug geven dan uw dealer.

Of neem contact met ons op via onderstaand formulier:

Klantgericht & Persoonlijk

Wat klanten over ons zeggen

Na een korte zoektocht voor onze nieuwe caravan zijn we bij Drechtsteden Caravans uitgekomen en de kennismaking voelde direct goed en vertrouwd. We hebben de juiste caravan gevonden die naar ons zin is. Wij zijn blij met de goede service en afhandeling.
Goed en vertrouwd!
Fam. Hilkhuijsen
Hallo Mitch, Wij willen je even laten weten dat we heel erg blij zijn met de caravan. Je zult misschien wel denken waarom stuur je me hier een berichtje over, maar we willen eigenlijk vooral laten weten dat we meteen een goed gevoel hadden toen we naar de caravan kwamen kijken. Je bent nog zo jong maar jouw persoonlijkheid, openheid en eerlijkheid maakte het echt heel fijn om zaken met je te doen. We wensen je heel veel succes met je caravanverkoop en alle zaken die nog op je pad komen.
Persoonlijk, open en eerlijk
Fam. Janssen

Antwoord op al jouw vragen

Veelgestelde vragen

Bent u van plan uw caravan te verkopen? Heeft u al eens gedacht om uw caravan te verkopen aan ons ? U kunt bij ons terecht voor het verkopen of inruilen van uw huidige caravan, wij geven u in 95% van de gevallen meer terug dan uw dealer.

Wilt u weten wat uw huidige caravan waard is? Bekijk dan onze inkooppagina of neem contact met ons op.

Naast onze verkoop van caravans, beschikken wij ook over een caravanstalling die ruimte biedt aan 1000 objecten. Al jaren zijn wij één van de grotere stallingen in regio Drechtsteden. U kunt bij ons ook terecht voor het opslaan van u net bij ons aangeschafte caravan.

Heeft u bij ons een nieuwe caravan gevonden? Wij zullen de afhandeling dan verder voor u verzorgen. Omdat wij RDW-erkend zijn mogen wij uw nieuwe caravan op naam zetten of kunnen wij uw huidige caravan gemakkelijk vrijwaren.