Verkoop van caravans

Wij hebben een ruim aanbod caravans van de beste merken.

. Onze occasions zijn uitstekend onderhouden en worden goed gecontroleerd voordat zij verkocht worden. Ons aanbod groeit elke week. U bent welkom van harte welkom in Hendrik-Ido-Ambacht om onze caravans te bekijken.

Alles onder één dak

“U bent van harte welkom! Wij geven advies en denken graag met u mee voor uw volgende aankoop."

Mitch Opstal

Onderhoud

Naast verkoop van caravans verzorgen wij ook onderhoud aan uw caravan en het plaatsen van accessoires of schadeherstel.

Verkoop

Wij hebben een ruim aanbod van verschillende caravans en merken. Waar u ook naar op zoek bent, wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Wist u dat? 9 van de 10 caravans die wij inkopen komen uit onze eigen stalling zijn.

Stalling

Wij houden ons al jarenlang met het stallen van caravans. Dit blijven wij doen, maar de afgelopen jaren zijn wij ons steeds meer bezig gaan houden met het in- en verkopen van caravans. Gegarandeerde stallingsplek bij aankoop van uw nieuwe caravan die bij ons is aangeschaft.

Shape

Klantgericht & Persoonlijk

Wat klanten over ons zeggen

Na een korte zoektocht voor onze nieuwe caravan zijn we bij Drechtsteden Caravans uitgekomen en de kennismaking voelde direct goed en vertrouwd. We hebben de juiste caravan gevonden die naar ons zin is. Wij zijn blij met de goede service en afhandeling.
Goed en vertrouwd!
Fam. Hilkhuijsen
Hallo Mitch, Wij willen je even laten weten dat we heel erg blij zijn met de caravan. Je zult misschien wel denken waarom stuur je me hier een berichtje over, maar we willen eigenlijk vooral laten weten dat we meteen een goed gevoel hadden toen we naar de caravan kwamen kijken. Je bent nog zo jong maar jouw persoonlijkheid, openheid en eerlijkheid maakte het echt heel fijn om zaken met je te doen. We wensen je heel veel succes met je caravanverkoop en alle zaken die nog op je pad komen.
Persoonlijk, open en eerlijk
Fam. Janssen

Antwoord op veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bent u van plan uw caravan te verkopen? Heeft u al eens gedacht om uw caravan te verkopen aan ons ? U kunt bij ons terecht voor het verkopen of inruilen van uw huidige caravan, wij geven u in 95% van de gevallen meer terug dan uw dealer.

Wilt u weten wat uw huidige caravan waard is? Bekijk dan onze inkooppagina of neem contact met ons op.

Naast onze verkoop van caravans, beschikken wij ook over een caravanstalling die ruimte biedt aan 1000 objecten. Al jaren zijn wij één van de grotere stallingen in regio Drechtsteden. U kunt bij ons ook terecht voor het opslaan van u net bij ons aangeschafte caravan.

Heeft u bij ons een nieuwe caravan gevonden? Wij zullen de afhandeling dan verder voor u verzorgen. Omdat wij RDW-erkend zijn mogen wij uw nieuwe caravan op naam zetten of kunnen wij uw huidige caravan gemakkelijk vrijwaren.