Wij zijn Drechtsteden Caravans

Drechtsteden Caravans is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gericht op de in- en verkoop van caravans.

Ons doel is om voor u als klant op zoek te gaan naar de caravan die in uw situatie past en aan uw wensen voldoet.

Klantgerichtheid staat bij ons boven aan, wij zullen altijd zorgen voor een goede uitleg en afwikkeling.

Wat hebben wij u te bieden ?

“Met onze jarenlange kennis en uitstekende service vinden wij altijd een passende oplossing."

Mitch Opstal

Bereikbaar voor al uw vragen

Met onze persoonlijke service helpen wij u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw vraag. Heeft u een vraag over het verkopen van uw caravan of wilt u graag een (eerste) caravan kopen? Wij staan klaar om u te helpen.

Persoonlijk en vertrouwd

In de familie zitten we al jarenlang in deze branche, waardoor we precies weten waar we het over hebben en u kunnen adviseren bij uw keuze. Met een persoonlijke service, voelt het altijd vertrouwd wanneer u bij ons langs komt of wanneer u contact met ons opneemt.

Jarenlange ervaring in de caravanbranche

Wij richten ons al jarenlang op het stallen van caravans. Dit blijven wij doen, maar de afgelopen jaren zijn wij ons steeds meer bezig gaan houden met het in- en verkopen van caravans. Waardoor u als klant alles onder één dak kunt hebben zoals aankoop, stallen en onderhoud.

Shape

Klantgericht & Persoonlijk

Wat klanten over ons zeggen

Na een korte zoektocht voor onze nieuwe caravan zijn we bij Drechtsteden Caravans uitgekomen en de kennismaking voelde direct goed en vertrouwd. We hebben de juiste caravan gevonden die naar ons zin is. Wij zijn blij met de goede service en afhandeling.
Goed en vertrouwd!
Fam. Hilkhuijsen
Hallo Mitch, Wij willen je even laten weten dat we heel erg blij zijn met de caravan. Je zult misschien wel denken waarom stuur je me hier een berichtje over, maar we willen eigenlijk vooral laten weten dat we meteen een goed gevoel hadden toen we naar de caravan kwamen kijken. Je bent nog zo jong maar jouw persoonlijkheid, openheid en eerlijkheid maakte het echt heel fijn om zaken met je te doen. We wensen je heel veel succes met je caravanverkoop en alle zaken die nog op je pad komen.
Persoonlijk, open en eerlijk
Fam. Janssen

Antwoord op veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bent u van plan uw caravan te verkopen? Heeft u al eens gedacht om uw caravan te verkopen aan ons ? U kunt bij ons terecht voor het verkopen of inruilen van uw huidige caravan, wij geven u in 95% van de gevallen meer terug dan uw dealer.

Wilt u weten wat uw huidige caravan waard is? Neem contact met ons op.

Naast onze verkoop van caravans, beschikken wij ook over een caravanstalling die ruimte biedt aan 1000 objecten. Al jaren zijn wij één van de grotere stallingen in regio Drechtsteden. U kunt bij ons ook terecht voor het opslaan van u net bij ons aangeschafte caravan.

Heeft u bij ons een nieuwe caravan gevonden? Wij zullen de afhandeling dan verder voor u verzorgen. Wij  zijn RDW-erkend en kunnen uw nieuwe caravan op naam zetten of uw huidige caravan gemakkelijk vrijwaren.